مسابقات کشتی پیشکسوتان کشور؛
لرستان قهرمان گروه B مسابقات کشتی پیشکسوتان کشور
روز نخست مسابقات کشتی پیشکسوتان کشور، انتخابی تیم ملی با قهرمای تیم لرستان در گروه B رشته ی فرنگی به پایان رسید.
۱۹ تیر ۱۴۰۳
متخصصان یک شرکت دانش بنیان؛
سامانههای جدا سازی سلولهای خون از پلاسما، دستاورد محققان ایرانی
۱۹ تیر ۱۴۰۳
تأثیر انتخابات چهاردهم بر جایگاه بینالمللی ایران؛
علت تمایل کشورهای مختلف برای همکاری، قدرت منطقهای ایران است
عیدانه اینترنت دولت به مردم
وزیر ارتباطات از اختصاص بسته ۵ گیگابایتی اینترنت به همه مردم به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
تغذیه مناسب و بهره مندی از مزایای روزه داری
زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شله زرد خیلی شیرین و ... در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی وچاقی میشود، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن نیز میشود.
«سال نو» ویژه برنامه تحویل سال شبکه سه
«سال نو» با اجرای حامد سلطانی و یوسف تیموری ویژه برنامه سال تحویل شبکه سه سیما شدند.
حذف کنکور، دغدغه چند ساله داوطلبان
حذف کنکور و یا مشروط کردن آن به عنوان فیلتری برای ورود به دانشگاهها، یکی از بحث های روز جامعه و دانش آموزان است.
توصیههای ایمنی وزارت بهداشت در چهارشنبه آخر سال
معاونت بهداشت وزارت بهداشت از هموطنان خواست به منظور حفظ جان و سلامتی خود، فرزندان، خانواده ، همسایگان و همشهریانشان ، به توصیههای ایمنی چهارشنبه آخر سال عمل کنند.
کشف ارتباط بین فعالیت ژنها و تنوع سلولهای ایمنی
محققان در یک مطالعه جدید ارتباط بین فعالیت ژنها و تعداد و تنوع سلولهای ایمنی تولید شده را کشف کردند.
کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب کشاورزی با محصولی دانشبنیان
متخصصان یک شرکت دانشبنیان کود زیستی تولید کردند که میتواند تا ۵۰ درصد آب مصرفی را کاهش دهد.
مهار تورم و گرانی یکی از وظایف مجلس است
نخعی راد نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از عوامل عمده گرانیها و عدم مهار تورم خلق پول توسط بانکها است گفت: این کار بانکها به مثابه چاپ پول است، آنها اسکناس بدون پشتوانه چاپ میکنند و این وظیفه مجلس است که جلوی بانکها را بگیرد.
غنی سازی آرد با ویتامین دی
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: طرح غنیسازی نان با ویتامین دی در مراحل نهایی است و به زودی آغاز میشود.
وعده افطار و شام جدا مصرف شود
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: توجه به مواد غذایی مصرفی به هنگام سحر و افطار و شام در ماه مبارک رمضان میتواند به حفظ یک الگوی صحیح غذایی در این ماه کمک کند.

























































